top of page

Hawaiiansk

Ka Huna Massage

Ka Huna massage henvender sig til alle, ung som gammel, om du har muskelspændinger, hovedpine, lider af stress eller har bare brug for at forkæle dig selv.

Hawaiiansk

Ka Huna Massage

“At pleje sin krop med massage er at give omsorg til sig selv”

Ka Huna massage stammer oprindeligt fra det sydlige stillehav og går flere tusind år tilbage. Denne massage blev givet til unge som gamle og blev brugt ved "overgangsritualer", som et transformerende healingssystem. Det er også kendt som Hawiiansk Tempel Massage eller Lomi Lomi.

Denne smukke massageform bruger en holistisk tilgang til healing ved at afbalancere kroppen/sindet i de fysiske, følelsesmæssige og åndelige dimensioner, på en både blid og samtidig fast måde.

Ka Huna massage er unikt i mange henseender

Jeg bruger mine hænder, underarme og albuer og bevæger mig rundt om briksen med flydende TaiChi lignende bevægelser. Kahuna massagen er energisk og rytmisk på en både blid og samtidig fast måde. Musikken er en vigtig del af totaloplevelsen og den hjælper dig med at komme ned i nogle dybere lag af din bevidsthed.

 

​Når vi er anspændte fysisk som psykisk, bremser det kroppens energi i at flyde frit. Ved at få kroppens muskler til at spænde af og samtidig tilføre ny energi, vil kroppen selv genoprette balancen.

 

KA HUNA MASSAGE

       Oplader kroppen og sindet med ny energi.

       Afhjælper spændinger, stress, depression og andre ubalancer.

       Hjælper dig med at genskabe eller styrke kontakten til din inderste kerne.

       Kan frigive længe tilbage holdte følelser, der har været fastlåst i musklerne.

       Får dig til at føle dig fuldstændig plejet og elsket.

Ka Huna massage henvender sig til alle, ung som gammel, om du har muskelspændinger, konstant hovedpine, lider af stress eller har bare brug for at forkæle dig selv.

Ring på 28 87 10 02 og bestil tid eller hør nærmere og denne behandlingsform

Video af Ka Huna massage 

En video fra mit seneste kursus i Australien

Feedback fra kunder

"Kan stærkt anbefale Life energies, har besøg Gitte gennem flere år og Gitte er utroligt dygtig.
Har fået Hawaiiansk Ka Huna massage, som er en virkelig dejlig massage og også Organisk manual Terapi, mod muskelspændinger i nakke og skuldre, som er der jeg døjer.
Yderligere har jeg også fået Akupunktur i nakken og det virkede. Så hold jer ikke tilbage, men besøg Gitte, bliv glad, afslappet og uden spændinger plus andre ”skavanker”

Mange hilsener Mette Garde

Life Energies

Massage og akupunktur i Farum

Adresse
Rugmarken 19E

3520 Farum

Kontakt info

28 87 10 02

Info@Lifeenergies.dk

Se åbningstider

Se min facebook side

bottom of page