top of page

Kinesisk Akupunktur

Traditional Chinese Medicin

(TCM)

Kinesisk akupunktur er en over 5.000 år gammel behandlingsform fra Kina. Den traditionelle kinesiske akupunktur arbejder med kroppens energibaner via specifikke akupunkturpunkter.


Nålene påvirker kroppens energi og stimulerer kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv – eller forbedre sin funktion. 

Hvad er Kinesisk Akupunktur?

Behandling med akupunktur stammer fra Kina og går over 5000 år tilbage. Teknikken i akupunktur er at stimulere kroppen ved indføring af tynde, sterile engangsnåle i nøje udvalgte punkter. Punkterne har gennem et kompliceret system forbindelse til hele kroppen og dens funktioner. Nålene påvirker kroppens energi og stimulerer kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv – eller forbedre sin funktion. På denne måde afhjælpes mange problemer og sygdomme, på en sund og naturlig måde.


For flere tusinde år siden beskrev kineserne 12 elektriske baner på og i kroppen, der har indflydelse på de 12 vigtigste organer. De kaldes meridianer, og ifølge den gamle kinesiske lære, flyder livsenergien Qi (udtales tji) i meridianerne. Behandling med Traditionel Kinesisk Medicin (TCM) går i alt enkelthed ud på at afbalancere Yin og Yang i meridianerne.


Akupunktur bruges til behandling både af akutte og kroniske sygdomstilstande samt til smertelindring og forebyggende behandling. Kroppen er normalt i stand til at helbrede sig selv. Men i visse tilfælde har den ikke de tilstrækkelige ressourcer. Det er her akupunktur kommer ind, hvor indførsel af de hårfine nåle i kroppen,  aktiverer kroppens egne helbredende processer.


En behandling kan vare fra to minutter til halvanden time.

Ring og hør nærmere om behandling eller book tid online

bottom of page