top of page
gittefarve_13 heartworks lomi lomi.jpg

Heartworks –

Lomi Lomi Hawaiiansk massage

Heartworks Lomi Lomi – er en smuk massage, der bygger på intuition, indlevelse og fokusering. Massagen afhjælper derudover stress, muskelspændinger og hovedpine.

Book tid online her

Heartworks - Lomi Lomi Hawaiiansk Massage

Heartworks Lomi Lomi er en af Hawaiis oprindelige massageformer. Denne helkropsmassage bruger hænderne som hjertes instrument, hvilket gør det muligt at åbne krop, sind og sjæl på alle planer. At give slip på det gamle og gøre plads for ny energi og kærlighed i dit liv.

 

Lomi Lomi er det hawaiianske ord for massage, og bogstaveligt betyder det at skubbe, trække og ælte.

Heartworks Lomi Lomi – er en smuk massage, der bygger på intuition, indlevelse og fokusering. Massagen udføres ved lange, rolige og rytmiske strøg til afstemt musik under hele forløbet. En dyb og sanselig massageform, hvor det er muligt at komme omkring de oplevelser, som vi alle lagrer i kroppen i form af spændingstilstande, eksempelvis en stiv nakke, smerter i skulder, ryg eller måske hovedpine.

 

Under massagen lindres muskelspændinger, infiltrationer opløses og der skabes et ”flow” i kroppens kredsløb, nervesystemet og det lymfatiske system stimuleres. Dette giver forøget blodgennemstrømning og herved øges næringen til hver enkelt celle i kroppen samtidig med at ophobede affaldsstoffer fjernes. En fuldstændig og total afslapning for krop og sind.

Lomi Lomi har ingen alder og henvender sig til alle og er specielt velegnet, hvis du har været igennem en stress fyldt periode, og har brug for en massage, der giver dig ny energi og omsorg, og får dig helt ned i kroppen.

Ring på 28 87 10 02 og bestil tid eller hør nærmere og denne behandlingsform

Heartworks Lomi Lomi Kursus

Har du lyst til at lære denne smukke massage, samt opleve en weekend hvor du får ny energi, masser af massage, meditation, sund mad, personlig udvikling og er sammen med fantastisk dejlige mennesker – ja en lease for krop og sjæl.

Kurset henvender sig til:

Alle uanset størrelse eller form- og uden forudgående erfaring
 

Udøvende terapeuter og behandlere, som ønsker at give sine klienter en oplevelse de aldrig glemmer
 

Mennesker, der ønsker at bringe mere glæde, frihed, selvsikkerhed, positivitet og kærlighed ind i deres liv.

Life Energies

Massage og akupunktur i Farum

Adresse
Rugmarken 19E 

3520 Farum

Kontakt info

28 87 10 02

Info@Lifeenergies.dk

Se åbningstider

Se min facebook side

bottom of page