top of page

Fertilitetsbehandling

Akupunktur bliver oftere brugt for at opnå naturlig graviditet, men også i forbindelse med fertilitetsbehandling. Akupunkturbehandlingen går ind og hjælper med at gendanne kroppens balance

Fertilitetsbehandling

Akupunktur mod barnløshed

Flere og flere oplever at måtte slås med ufrivillig barnløshed. Hos nogle par er årsagen at finde hos kvinden, hos andre par er det hos manden, og nogle par oplever, at det er en kombination af fertilitetsproblemer hos begge parter. Uanset hos hvilken af parterne, årsagen til ufrivillig barnløshed er at finde, er det svært for et par at måtte slås med ikke at kunne få børn af naturens vej.

 

 

Behandling

Akupunktur bliver oftere brugt for at opnå naturlig graviditet, men også i forbindelse med fertilitetsbehandling. Akupunkturbehandlingen går ind og hjælper med at gendanne kroppens balance, så chancerne for at opnå en graviditet øges. På den måde kan akupunktur også være en særdeles effektiv supplering til hormonbehandlingen ved insemination eller reagensglasbehandling.

 

Hvad enten der er tale om hormonforstyrrelser hos kvinden eller manden i forbindelse med forringet fertilitet, vil akupunktur kunne hjælpe med at få kroppen på rette kurs.

 

Behandling med akupunktur i forbindelse med både almindelige graviditetsforsøg og fertilitetsbehandlinger bør ske både før og efter, at selve befrugtningen skal finde sted.

Ring og hør nærmere eller book tid online her

bottom of page