Massagekursus

LÆR AT GIV DEN MEST FANTASTISKE MASSAGE

At give massage er en berigelse af krop og sjæl for både giver og modtager.

Ønsker du at lære en massage, der er nem at give til venner og familie, eller er du i forvejen uddannet behandler, så er Heartworks Lomi Lomi et rigtig godt supplement til at give dine klienter en oplevelse, de aldrig glemmer.

Nedenstående kurser henvender sig til alle.

Heartworks Lomi Lomi

Kursus I

Lær at giv den mest fantastiske massage

Kurset henvender sig til alle, som ønsker at lære en massage der er nem at give til familie eller venner, eller hvis du i forvejen er professionel behandler, så er den hawaiianske Heartworks Lomi Lomi massage en oplevelse dine klienter aldrig vil glemme.

Det bliver en weekend, hvor du udover at lære en fantastisk massage, også vil modtage masser af massage, få dejlig vegetarisk mad, meditation, ny energi og mulighed for personlig udvikling

 

ja, en lease for både krop og sjæl.

Heartworks Lomi Lomi

Kursus II

Bliv endnu bedre til Heartworks Lomi Lomi massage

Kurset henvender sig til alle, som har lært Heartworks Lomi Lomi I og ønsker at lære flere greb, gå dybere i massagen, som både indebærer fysisk og mentalt.

Det er et kursus, hvor vi virkelig får masseret en masse. Der kommer flere teknikker på, vi arbejder meget med hjerte meditation og åbne i hjertet, og du lærer en” two on one” der kan bruges i klinikken og så kommer vi til at arbejde lidt med hotstone.

Derudover er det 4 dage, hvor du bliver fyldt med god energi (Mana), dejlig vegetarisk mad, gåture og meditation i naturen samt mulighed for personlig udvikling.

 

ja, en lease for krop og sjæl

FEedback fra tidligere kursister

Det er et super kursus. Det var nemt at overskue og Gittes humør holdt os gående – selv ud på de sene timer

 

Kommende kurser

Betaling

Ved tilmelding betales kr. 1000,00, som er din tilmelding til kurset, og rest beløbet betales senest 1 mdr. før kursus start. Afmelding af kurset op til en mdr. før start, returneres kursus beløbet ex. depositum, og afmelding senere end 1 mdr. før start refunderes den fulde betaling ikke.

Hvis jeg er fuldt booket

- Så tilmeld dig ventelisten her

Når du tilmelder dig venteliste, vil du også automatisk være en af de første til at modtage informationer om fremtidige kurser.

arrow&v

Tak for din tilmeldning! - Du er nu på ventelisten