top of page

Massage kursus

LÆR AT GIV DEN MEST FANTASTISKE MASSAGE PÅ EN WEEKEND

At give massage er en berigelse af krop og sjæl for både giver og modtager.

Ønsker du at lære en massage, der er nem at give til venner og familie, eller er du i forvejen uddannet behandler, så er Heartworks Lomi Lomi et rigtig godt supplement til at give dine klienter en oplevelse, de aldrig glemmer.

Nedenstående kurser henvender sig til alle.

Heartworks Lomi Lomi
Massagekursus I

Lær at giv den mest fantastiske massage

Lær massage på en weekend

Heartworks Lomi Lomi I er for dig, som ønsker at lære at give massage fra bunden, eller som i forvejen er behandler og ønsker at blive endnu dygtigere til dit fag. Den hawaiianske Heartworks Lomi Lomi er en harmonisk massageform, der har virkning både fysisk og psykisk, og som dine klienter aldrig vil glemme.

 

Kurset forløber over en weekend, hvor du udover at lære en fantastisk massage, også vil modtage masser af massage, få dejlig vegetarisk mad, meditation, ny energi og mulighed for personlig udvikling. 

Massageform

Heartworks Lomi Lomi er en smuk massage, der bygger på intuition indlevelse og fokusering. Den hawaiianske massage udføres ved lange, rolige og rytmiske strøg til afstemt musik afspillet under hele forløbet. En dyb og sanselig massageform, hvor det er muligt at komme omkring de oplevelser, som vi alle lagrer i kroppen i form af spændingstilstand, en stiv nakke, smerter i skulder/ryg eller måske hovedpine.

 

I massagen lindres muskelspændinger og der skabes et ”flow” i kroppens kredsløb, meridianbaner, nervesystemet og det lymfatiske system stimuleres. Dette giver større blodgennemstrømning og dermed øget næring til hver enkelt celle i kroppen, samtidig med at ophobede affaldsstoffer fjernes. En fuldstændig afslapning for krop og sind.

 

Sted

Kurset afholdes over en weekend i mit dejlige sommerhus ”Family Spirits ”, Birkestien 2, Asserbo, 3300 Frederiksværk. Se næste kursus herunder.

 

Pris

Prisen er kr. 3900,00 inkl. Kurset, mad og overnatning.

Massage Heartworks Lomi Lomi Kursus I
Massage Heartworks Lomi Lomi Kursus I
Hvornår
12. apr. 2024, 11.00 – 14. apr. 2024, 16.00
Hvor
Family Spirits,
Birkestien 2, 3300 Frederiksværk, Danmark

* Ved tilmelding betales kr. 1.500 som er din tilmelding til kurset, og restbeløbet betales senest 1 mdr. før kursusstart. Afmelding af kurset op til en mdr. før start, returneres kursus beløbet ex. depositum, og afmelding senere end 1 mdr. før start refunderes den fulde betaling ikke.

FEedback fra tidligere kursister

Det er et super kursus. Det var nemt at overskue og Gittes humør holdt os gående – selv ud på de sene timer

Heartworks Lomi Lomi
Massagekursus II

En lease for krop og sjæl

Bliv endnu bedre til den smukke hawaiianske massageform

Kurset henvender sig til alle, som har lært Heartworks Lomi Lomi I og ønsker at lære flere greb, gå dybere i massagen, som både indebærer fysisk og mentalt.

 

Lomi-Lomi har ingen alder og henvender sig til alle

 

Det er et kursus, hvor vi virkelig får masseret en masse, der kommer flere teknikker på, vi arbejder meget med hjerte meditation og åbne i hjertet, og du lærer en” two on one” der kan bruges i klinikken og så kommer vi til at arbejde lidt med hotstone.

 

I Hawaiiansk Heartworks Lomi Lomi Massage II er de nye teknikker også grundlagt af Sherman Dudoit (Hawaiiansk Mester i massage) og videreudviklet af Mette Sørensen (Mettes Institute Australien).

 

Derudover er det 4 dage, hvor du bliver fyldt med god energi (Mana), dejlig vegetarisk mad, meditation, gåture og meditation i naturen og mulighed for personlig udvikling.

 

Sted 

I mit dejlige sommerhus ”Family Spirits ”, Birkestien 2, Asserbo, 3300 Frederiksværk. 

 

Pris

Prisen er kr. 4900,00 inkl. Kurset, mad og overnatning.

Hawaiiansk Heartworks massage – Lomi Lomi II
Hawaiiansk Heartworks massage – Lomi Lomi II
Hvornår
05. maj 2022, 11.00 – 08. maj 2022, 16.00
Hvor
Family Spirits,
Birkestien 2, 3300 Frederiksværk, Danmark

* Ved tilmelding betales kr. 1.500  som er din tilmelding til kurset, og restbeløbet betales senest 1 mdr. før kursusstart. Afmelding af kurset op til en mdr. før start, returneres kursus beløbet ex. depositum, og afmelding senere end 1 mdr. før start refunderes den fulde betaling ikke.

Hvis jeg er fuldt booket

- Så tilmeld dig ventelisten her

Når du tilmelder dig venteliste, vil du også automatisk være en af de første til at modtage informationer om fremtidige kurser.

Tak for din tilmeldning! - Du er nu på ventelisten

Kommende kurser

Se næste kursus
bottom of page