top of page

Det siger kunderne om mig

Her kan du læse alt feedback fra klienter  og kursister.

Feedback fra klienter

Helle, Sygeplejerske

"Professionel, effektiv og personlig akupunktur i 'Life Energies'.

 

Regelmæssige behandlinger hos Gitte har afhjulpet mine hormonelle problemer og mine gener fra muskler og led. Desuden har akupunkturen hjulpet mig til at få en bedre søvn. Tak for virkeligt god behandling."

 

 

 

Kenneth, Birkerød

"Jeg tager til Gitte når mine ben har det skidt, på vejen hjem kan jeg igen tage lange skridt

 

 Får også løsnet min ryg og nakke,mærkes tydeligt når jeg med bil skal bakke

 

Vi trækker vejret dybt hvis det gør ondt, når Gitte's hænder hjørnerne gør rundt

 

 Går derfra svævende på en sky, mit smil afslører kroppen igen føles ny"

 

 Mette Garde

 

 Kan stærkt anbefale Life energies, har besøg Gitte gennem flere år og Gitte er utroligt dygtig.

 

  Har fået Hawaiiansk Ka Huna massage, som er en virkelig dejlig massage og også Organisk manual Terapi, mod muskelspændinger i nakke og skuldre, som er der jeg døjer.

 

 Yderligere har jeg også fået Akupunktur i nakken og det virkede. Så hold jer ikke tilbage, men besøg Gitte, bliv glad, afslappet og uden spændinger plus andre ”skavanker”

 Søren

 

"Jeg var så uheldig at få en diskusprolaps for nogle år siden.

 

 Den driller stadig af og til, og ikke mindst fordi jeg har fået indarbejdet nogle ”skånerutiner”, der så giver følge-roblemer andre steder i ryggen/kroppen.

 

 Det resulterede i jeg kontaktede Gitte, for at se, om behandling hos  hende, kunne hjælpe.

 

 DET gør det, ganske enkelt.

 

 Gittes evner til at ”læse” min ryg/krop er imponerende. En blanding af nænsom og mere håndfast massage, gør underværker.

 

Jeg er ikke typen, der vil udtale mig om nogens indsats, hvis jeg ikke kan stå absolut inde for mine udtalelser – Jeg kan kun anbefale hendes evner!"

 

 Kunde ”on/off” gennem flere år.

 

Søren Skifter, Direktør.

 

”Jeg har gennem flere år gået til Gitte for jævnlig forebyggende behandling.

 

Med en til tider fysisk aktiv tilværelse, men ikke nødvendigvis en særlig god form, er det vigtigt for mig, at jeg ikke får skader eller irritationer i kroppen. Gitte har formået, at holde mig ”ved lige” således, at disse gener ikke kommer frem, og det har været til stor gavn for mig.Hertil kommer, at Gitte ikke er bange for at prøve noget nyt og til stadighed uddanner sig for at blive endnu dygtigere. Med andre ord, så udvikler behandlingen sig og bliver ikke monoton.

 

Jeg har prøvet flere ”behagelige” massager for velværens skyld på ferier og lignende. Fælles for dem er at de kan være behagelige, men ikke med særlig varig effekt. Gitte er en af de få piger som kan ”tage fat” for resultatets skyld og med et mål om at gøre en varig forskel. Det er altid lykkedes for Gitte. At det så også er en dejlig og hyggelig oplevelse er kun et ekstra plus!”

 

.

Berith Krabbe

 

"Jeg har gået til massage hos Gitte nu i snart 5 år og er meget glad for det. Med mit stillesiddende job og min alder, er det efterhånden en livsnødvendighed for mig at komme der hver 3.-4. uge, og jeg har det virkelig godt bagefter."

 

Mette Raabye

"At få massage af Gitte er faktisk ubeskriveligt, det skal prøves. Det føles som om Gitte har mindst et sæt ekstra hænder - hun tager kroppen og sjælen med på en vidunderlig, behagelig og rar rejse"

 

"Uanset hvor man har ondt og brug for lindring lykkes det altid Gitte at løsne op - og efter endt massage føles det som om krop og sjæl er født på ny ... i hvert fald er kroppen rigtig rigtig meget bedre at være i og sjælen følger med"

 

"Gitte formår som den eneste, jeg har fået massage af, at massere så det gør godt. Lige til grænsen for hvad der gør ondt - men aldrig over grænsen. Massage med indleven, indsigt og hensynstagen til det individuelle behov. Hvilket vil sige, Gitte's massage aldrig er ens - men altid rigtig"

 

"Ingen samlebånds-massage hos Gitte - jeg føler mig altid rigtig godt tilpas og individuelt behandlet"

 

 

Finn Rasmussen, fysiopterapeut.

 

"Jeg har gennem ca. 2 år konsulteret Gitte og modtaget hawaiiansk massage, med 3-4 måneders interval. Når jeg først er en halv time inde i massagen, får jeg for alvor kontakt til min krop og slapper af og mærker alle spændinger, små som store. Hver gang har det været en helhedsoplevelse af stort nærvær, som er dybdegående, afspændende og stressrelakserende.

 

Endvidere har jeg også oplevet at massagen, kan give et mega energiboost, som fx. blev overført til cykelturen hjem fra Birkerød til København, der blev tilbagelagt i rekordtid.

Jeg kan på det varmeste anbefale denne massageform, udført af Gitte Siff Høj."

 

Feedback fra kursister

 

Det er et super kursus. Det var nemt at overskue og Gittes humør holdt os gående – selv ud på de sene timer

 

1000 tak for en super oplevelse, jeg er blevet helt solgt til denne massage, man ”flyder” jo helt ind i sig selv…

 

Den skønneste massage – ultimative afslapningsmassage – vild god underviser- kunne føre mig ind i mig selv og følte mig tilstede og nærværende…

 

Super kursus, meget velorganiseret, gode forhold, er på kurset for anden gang og fået rigtig meget ud af det denne gang…

 

Et gennemtænkt kursus, meget intensivt og afvekslende. Historien bag, ”leg”, udendørs aktiviteter, og masser af massage og daglig meditation – super skønt…

LÆS MERE OM KURSER
bottom of page