top of page

Japansk Lifting

Japansk Lifting er en fantastisk dybdegående og naturlig behandlingsmetode, der består af ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage.

Disse metoder giver tilsammen helt unikke resultater. Behandlingen mindsker ansigtets ydre tegn på ældning, slap hud, rynker, poser under øjnene m.m.

Afslappende massage

Behandlingen består af

 • Huden afrenses – dog skal du have afrenset for make-up inden ankomst.

 • Maske af hvid jord som dybderenser huden.

 • Stimulering af akupunkturpunkter.

 • Ansigtszoneterapi.

 • Ansigtsmassage.

 • Lymfe drænage.

 • Opstrammende hyben lifting maske.

 • Behandlingen med kølige kugler af argentinsk bjergkrystal.

 • Hyben fugtighedscreme.
   

Under behandlingen benytter jeg rosenhyben olie, som giver resultat i kraft af et højt indhold af A-vitaminer, der har en renegerende virkning på cellevæv.

Alle de produkter der bruges i behandlingen, er fra Lone Sørensens egen produktion. De er 100% naturlige, fri for parabener og uden kemikalier.

 

Japansk lifting inkl. Nakke og hovedbunds massage -  75 min kr. 675,00

 

Japansk lifting DELUXE inkl. Nakke og hovedbudsmassage og 20 min ryg massage - 90 min. kr. 795 ,00

Ring på 28 87 10 02 og bestil tid eller hør nærmere og denne behandlingsform

Hovedmassage

Hvad er Japansk Lifting?

– Et fantastisk ansigtsløft og en helt utrolig dybdegående massage af ansigtet.

Japansk Lifting er udviklet af zoneterapeut, kinesiolog og akupunktør Lone Sørensen.
Det er efter hendes metoder, at jeg har lært denne dejlige behandling.

Jeg udfører kun den originale og professionelle version af Japansk Lifting, således at det absolut bedste behandlingsresultat kan opnås.

Japansk Lifting er en fantastisk dybdegående og naturlig behandlingsmetode, der består af ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage. Disse metoder giver tilsammen helt unikke resultater. Behandlingen mindsker ansigtets ydre tegn på ældning, slap hud, rynker, poser under øjnene m.m.

Ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligvis, men hævelser og fine linjer reduceres også, og hudens tekstur forbedres. Samtidig tilføres ansigtet mere farve, glød og udstråling, eftersom spændinger i muskler og væv afhjælpes.

Desuden øges blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin.

Teknikkerne, der anvendes, er bl.a. lange og dybe stræk på ansigtets muskler og væv. De bevægelser styrker strømmen af energien i meridianerne, ansigtsmusklerne og ansigtets nerver. Derved skabes der en afbalancering af ansigtet, men også af kroppen. Japansk Lifting har indflydelse på hele kroppen, fordi behandlingen indeholder stimulering af hele 24 punkter, som påvirker kroppens energisystem.

Metoden stammer fra en gammel traditionel Japansk behandlingsmetode, som er brugt fra omkring begyndelsen af det 5. århundrede e.Kr.

Metoden er kombineret med teknikker fra Ansigts Refleksterapi sorensensistemTM, sammensat i en fantastisk manuel og naturlig behandling af ansigtet, der samtidig normaliserer alle kroppens funktioner.

Allerede ved den første behandling føles en ekstraordinær afslapning, som gennemstrømmer hele kroppen, og i ansigtet opnås der en "naturlig ansigtsløftning"-synlig fra første behandling. Ifølge Japansk tradition er skønhed et spejl af den indre "balance" mellem sind og krop.

Den Japanske Lifting er designet til at bevare og genopbygge denne balance, for at forbedre sundheden og øge levetiden, forebygge sygdomme og samtidig se fantastisk ud. Formålet var og er stadig at tilbyde velvære, harmoni og opretholde energi og skønhed.

I Japan blev metoden brugt til at opretholde den frie bevægelighed i kroppen og vedligeholde både en fysisk og mental balance – samtidig med et smukt og afslappet ansigt – gennem energigivende terapeutiske teknikker.

Hver behandling med Japansk Lifting giver effekt.
For at opnå det absolut bedste resultat, anbefales det dog at få flere behandlinger i træk.

Ved hjælp af japanske liftings specielle teknikker opnår man et naturligt ansigtsløft, og dit ansigt får en indre glød og huden til at stråle af velvære.

bottom of page