top of page

fre. 04. okt.

|

Family Spirits

Massage Heartworks Lomi Lomi Kursus I

Lær at giv den mest fantastiske massage!

Massage Heartworks Lomi Lomi Kursus I
Massage Heartworks Lomi Lomi Kursus I

Tid & sted

04. okt. 2024, 11.00 – 06. okt. 2024, 16.00

Family Spirits, Birkestien 2, 3300 Frederiksværk, Danmark

Om begivenheden

Kurset henvender sig til alle, som ønsker at lære en massage der er nem at give til familie eller venner, eller hvis du i forvejen er professionel behandler, så er den hawaiianske Heartworks Lomi Lomi massage en oplevelse dine klienter aldrig vil glemme.

Kurset er fra fredag d. 4. oktober kl. 11.00 til søndag d. 6. oktober kl. 16.00, og afholdes i mit dejlige sommerhus ”Family Spirits”, Birkestien 2, Asserbo, 3300 Frederiksværk. 

Prisen er kr. 4300,00 inkl. Kurset, mad og overnatning.

Betaling: ved tilmelding betales kr. 1500,00, som er din tilmelding til kurset, og rest beløbet betales senest 1 mdr. før kursus start. Afmelding af kurset op til en mdr. før start, returneres kursus beløbet ex. depositum, og afmelding senere end 1 mdr. før start refunderes den fulde betaling ikke.

Det bliver en weekend, hvor du udover at lære en fantastisk massage, også vil modtage masser af massage, få dejlig vegetarisk mad, meditation, ny energi og mulighed for personlig udvikling –   ja, en lease for både krop og sjæl.

Heartworks Lomi Lomi- er en smuk massage, der bygger på intuition indlevelse og fokusering. Massagen udføres ved lange, rolige og rytmiske strøg til afstemt musik afspillet under hele forløbet. En dyb og sanselig massageform, hvor det er muligt at komme omkring de oplevelser, som vi alle lagrer i kroppen i form af spændings tilstand, en stiv nakke, smerter i skulder/ryg eller måske hovedpine.

I massagen lindres muskelspændinger og der skabes et ”flow” i kroppens kredsløb, meridianbaner, nervesystemet og det lymfatiske system stimuleres. Dette giver større blod gennemstrømning og herved øget næring til hver enkelt celle i kroppen, samtidig med at ophobede affaldstoffer fjernes. En fuldstændig afslapning for krop og sind.

Lomi-Lomi har ingen alder og henvender sig til alle.

Hawaiiansk Heartworks lomi lomi massage er grundlagt af Sherman Dudoit (Hawaiiansk mester i massage). 

Få meget mere at vide om dette kursus og tilmeld dig straks 

Ring 28 87 10 02  el. mail info@lifeenergies.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Aloha

LifeEnergies

Gitte Siff Høj

Del denne begivenhed

bottom of page