top of page

Akupunktur mod søvnløshed og stress

I Kina og resten af Østasien er akupunktur blevet brugt i flere tusinde år som en effektiv behandling mod søvnproblemer, og behandlingen har med tiden bredt sig til resten af verden – herunder altså også Danmark.

Søvnløshed og stress

Behandling

Søvnproblemer er et velkendt fænomen, som hen imod 5-10 procent af befolkningen har udfordringer med til daglig. Problemer med at sove kan skyldes mange forskellige årsager, men ofte hænger stress og/eller depression sammen med søvnproblemer. Behandling med akupunktur kan imidlertid være med til at mindske eller helt fjerne søvnproblemer, så man kan få en bedre og roligere søvn, og samtidig få mere ro i sindet.

Sorg, bekymringer, angst, smerter, urolige ben og nervøsitet er mere konkret ofte primære årsager til, at man begynder at få søvnproblemer. Kroniske søvnproblemer er tit resultat af energimangel, stress-tilstande, psykiske lidelser, eller smerterelaterede sygdomme. Behandling med akupunktur virker, hvis man eksempelvis har problemer med at falde i søvn eller at sove igennem. Akupunkturen kan blandt andet fjerne uro og nervøsitet, smerter og stressrelaterede tilstande.

Oplev en bedre søvn med akupunktur

I Kina og resten af Østasien er akupunktur blevet brugt i flere tusinde år som et effektivt middel mod søvnproblemer, og behandlingen har med tiden bredt sig til resten af verden – herunder altså også Danmark.

Når du har fået akupunktur mod søvnproblemer, kan du bedre sove igennem på naturlig vis, da den dårlige periode med urolig og for lidt søvn bliver brudt med akupunkturbehandlingerne. En bedre søvn vil være med til at øge din livskvalitet og din generelle sundhed.

bottom of page