Akupunktur

TCM

Traditional Chinese Medicin

Akupunktur er en over 5.000 år gammel behandlingsform fra Kina.
Nålene påvirker kroppens energi og stimulerer kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv – eller forbedre sin funktion. 

Traditional Chinese Medicin

Akupunktur er en over 5.000 år gammel behandlingsform fra Kina. Teknikken i akupunktur er at stimulere kroppen ved indføring af tynde, sterile engangsnåle i nøje udvalgte punkter. Punkterne har gennem et kompliceret system forbindelse til hele kroppen og dens funktioner. Nålene påvirker kroppens energi og stimulerer kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv – eller forbedre sin funktion. På denne måde afhjælpes mange problemer og sygdomme, på en sund og naturlig måde.


For flere tusinde år siden beskrev kineserne 12 elektriske baner på og i kroppen, der har indflydelse på de 12 vigtigste organer. De kaldes meridianer, og ifølge den gamle kinesiske lære, flyder livsenergien Qi (udtales tji) i meridianerne. Behandling med Traditionel Kinesisk Medicin (TCM) går i alt enkelthed ud på at afbalancere Yin og Yang i meridianerne.


Akupunktur bruges til behandling både af akutte og kroniske sygdomstilstande samt til smertelindring og forebyggende behandling. Kroppen er normalt i stand til at helbrede sig selv. Men i visse tilfælde har den ikke de tilstrækkelige ressourcer. Det er her akupunktur kommer ind, hvor indførsel af de hårfine nåle i kroppen,  aktiverer kroppens egne helbredende processer.


En behandling kan vare fra to minutter til halvanden time.

Ring og hør nærmere eller book tid online

Jeg er en del af
  • Facebook - Hvid Circle
Tilmeld Nyhedsbrev 
Få tilbud, informationer og tips til en bedre og mindre

Life Energies - Kajerødvej 82, 3460 Birkerød - Info@Lifeenergies.dk - Tlf: 28 70 10 02 - CVR: 30 43 88 41